Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Hafjell Ski Resort - Opplevelser
Vår
Sommer
Høst
Vinter

Hafjell bike park

Europas beste downhill anlegg

Hafjell Bike Park er regnet som et av verdens beste steder for utforsykling, og har vært høyt på flere kåringer. Senest i vinter, da Red Bull Media omtalte Hafjell som et av verdens «five places to ride before you die.» I 2014 ble VM i terrengsykling arrangert i Hafjell Bike Park.

Hafjell har også en rekke flatere løyper, som passer godt for nybegynnere. Her kan syklister i et bredt spekter av aldre finne sykling for sitt nivå. Man kan ta med sin egen sykkel, eller leie en topp utstyrt sykkel i Hafjell. Instruktører tilbys, men kan man sykle klarer man seg fint alene også.

«Mange ser på utforsykling som en ekstremsport, men vi har løyper som passer alle, gradert fra grønn til svart akkurat som på vinteren. Syklene har bremser utover det vanlige, slik at du enkelt kan regulere farten selv», påpeker leder i Hafjell Bike Park, Knut Løkås.

Vi er stolte av å kunne si at vi har et førsteklasses Downhill anlegg i Hafjell. Her får du muligheten til å la andrenalinet srømme mens du slynger deg nedover alpinbakken.

Tar du gondolen opp til Mosetertoppen, er du på toppen av Downhill anlegget og det er bare å sette utfor. Rett utstyr for downhilsyklingen kan du leie på Hafjell Bike Shop i bunnen av bakken. Her får du også kjøpt heiskort.

Se løypekart>>
Kjøp heiskort>>

Hafjell Bike Shop
Telefon: +47 61 27 47 00
Mail: sykkel@hafjell.no
Hjemmside: www.hafjell.no