Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk

Kontakt oss

Er det noe du lurer på angående booking eller noe annet, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Information

Mosæterveien 47
2636 Øyer

Org. nr: 928 703 061

+47 400 08 018 post@hafjellskiresort.no

Om oss

Hafjell Ski Resort ble stiftet i 2022 med mål om å tilby den beste utleien av eksklusive fjell-leiligheter i Hafjell. Gjennom god service og tilrettelegging for aktivitet ønsker vi å skape den best mulige opplevelsen for våre kunder.

Mosetertoppen som boltreplass

Alle våre enheter ligger på Mosetertoppen. Gjennom massive investeringer i infrastruktur med hensyn til aktivitet og rekreasjon har Mosetertoppen inntatt en posisjon som Norges mest eksklusive rekreasjonsområde på fjellet. Og det er vi litt stolte av. På Mosetertoppen får våre gjester gleden av å boltre seg i en helårsdestinasjon som byr på en lang rekke rekke aktiviteter og opplevelser i nærområdet.

Vinterstid får du det beste fra to verdener, og kanskje det som skiller Mosetertoppen og Hafjell fra andre Norske skidestinasjoner, nemlig kombinasjonen av et av Norges beste alpinanlegg og verdens beste nettverk av langrennsløper. Hafjell sin langrenns-satsning har sitt utgangspunkt fra Mosetertoppen Skistadion. Her er det en 10 km lang lysløype, 3 km rulleskiløype, konkurranseløyper og hundrevis av kliometer med turløyper. I uke 8 hver år arrangeres Hafjell Ski Marathon. Dette er et ypperlig renn man kan oppleve Øyerfjellet på.

På alpinfronten er Mosetertoppen blitt det nye knutepunktet. Via alle tilbringerlypene på Mosetertoppen kommer man seg enkelt inn og ut i alpinanlegget uansett hvor på Mosetertoppen du bor. Ved Mosetertoppen Sentrum her har gondolen sin endestasjon og 360-heisen, som tar deg til toppen av Hafjellet, starter her. Hafjell Alpinsenter kan skilte med rundt 50 km med nedfarter.

Sommerstid samles sykkelentusiastene på Mosetertoppen for å oppleve en av Nord-Europas beste Bike Park. Her er det løyper som passer for både familier og de som ønsker mer utfordrende løyper. Er det stisykling som frister kan Øyerfjellet by på utallige flytstier og fjellveier.

Hafjell og Mosetertoppen som destinasjon

Hafjell som destinasjon fikk virkelig fart etter 94-OL. Navnet Hafjell ble et varemerke de fleste nordmenn hadde hørt om, og stadig flere fikk øynene opp for, først og fremst med tanke på alpint. Utvikling av skianlegg og fritidsboliger har vært i stadig utvikling. I starten foregikk utviklingen av fritidsboliger i stor grad på sørsiden av anlegget, men i starten av 2000-tallet ble ideen om en ny gigantsatsning på nordsiden lansert. Første steg var bygging av Hafjell-gondolen, for så Mosetererheisen, som skulle sikre alle hytteområdene ski inn/ut. Mosetertoppen har satset tungt på utviklingen av langrennsproduktet i Hafjell gjennom bygging av Mosetertoppen Skistadion og alle tilhørende fasiliteter til anlegget. Samtidig har utviklingsselskapet Mosetertoppen sørget for bygging av tidligløyper, uværsløyper og utbedring av eksiterende løyper, samt bygging av nye i samarbeid med Øyer Turskiløyper.

På Mosetertoppen våget man å bygge ut infrastruktur med skiløyper, skiheiser og snøproduksjon før man hadde solgt tomtene som skulle finansiere dette. Det ble en viktig suksessfaktor. Samtidig var - og er målet at Mosetertoppen skal utvikles på en slik måte, og med en slik kvalitet, at det ikke skal la seg kopieres.

Vårt mål er at alle våre gjester skal kunne glede seg over alt som Mosetertoppen, Øyerfjellet og Hafjell kan by på.

Send oss en melding hvis du lurer på noe