MOSETERTOPPEN

Rett utenfor hyttedøren på Mosetertoppen finner du både alpinalegg og et av landets beste langrennsløypenett.

Leve hytter

Å leve er å ikke alltid la hverdagens forpliktelser slippe til. Dette er formålet med våre arkitekttegnede ferdighytter.

Full fart i tomtesalget på Mosetertoppen

2016 ble et meget godt år for Mosetertoppen Hafjell AS med en bokført inntekt på tomtesalg på 90 millioner kroner. Nå er detaljreguleringen av felt IX godkjent. Det resulterer i at Mosetertoppen Hafjell AS nå kan bokføre 118 mill. i første kvartal.

- Mange av kontraktene ble signert i 2016, men oppgjør kan først finne sted når tomtene er fradelt, forklarer daglig leder i Mosetertoppen Hafjell AS Stein Plukkerud.

Detaljreguleringen er nå godkjent og tomtene er fradelt på felt IX, som ble lagt ut for salg i april i fjor. Med tillegg av et solid nysalg i første kvartal kan Mosetertoppen Hafjell AS bokføre vanvittige 118 millioner.

Stor interessse
- Vi har hatt 19 nysalg i de første tre månedene med en omsetning på 36 millioner. I tillegg venter vi flere salg kommende uke, forteller Plukkerud.

Etterhvert som utviklingen av Mosetertoppen har gått fremover har interessen tatt av.

- For et par år siden var normalen en visning i uka. I de mest hektiske periodene kan vi nå ha visninger hver dag, sier Plukkerud.

Nye tomter
Et solid salg har gjort sitt til at til at reserven av regulerte tomter minker. 

- For å møte den store etterspørselen har vi fradelt noen få tomter på trinn 2 på felt VII. Disse legger vi ut til påske, sier Plukkerud.
 
- Vi jobber med å få regulert flere tomter frem mot sommerferien på felt VII, forklarer Plukkerud. 1. april arrangeres et av verdens lengste skirenn, Trollski Marathon. Distanser på 120 km, 95 km, 45 km og 15km. På den lengste distansen starter du Ringebufjellet og går via Øyerfjellet og Hafjell, og med målgang på Sjusjøen. Rennet går i et av Norges flotteste fjellterreng. 


2017-10-04 11.35.42.jpg

Tidligløyper i oktober

Mosetertoppen har for første gang lagret snø. Denne vil bli kjørt ut i løpet av oktober.

- Vi ser an langtidsvarselet før vi kjører ut snøen, sier Stein Plukkerud som er daglig leder i Mosetertoppen Hafjell AS.

- Blir det en lengre periode med kaldt vær kjører vi ut snøen, fortsetter Plukkerud.

De første løypene vil være på stadionområdet og opp mot den nye skibrua, røper Plukkerud. Mosetertoppen kommer også til å sette igang snøproduksjonen så snart det er forhold til det.